Известие

Collapse
No announcement yet.

Е това е най-красивата 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ае къде изровихте тая тема
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

мен ме радва тази !

Модел 1998 Alfa Romeo Alfa 156
      Тип двигател Бензинов (144 конски сили)
      Пробег 155000 км.
      Скоростна кутия Ръчна (5 скорости)
      Цвят Черен Металик
      Състояние Употребяван
      Категория Друга

ЦЕНА: 6900
      Колата е от Пловдив
      Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
      Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
      Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

О БОЖЕ!!!!!
        Дракони на седалката???ъъъъъъъъ........валериан?
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ре

Малко мнението ми ще е оф-топик, но имам усещането,че каквато и кола да покажете в тази тема, все ще е "уникално" грозна", "кичозна" и т.н. Не знам какво трябва да стане за да не говорят по този нелепо несъобразителен начин хората. "Моята кола си е моята кола" - това всеки го знае. Но може би бихме могли да уважаваме повече труда на хората. Тъй като всичко това не се прави за 2 дни, а за да се прави - значи се прави с желание. "Разни хора, разни идеали". Мнение е едно, цинизъм - съвсем друго.
          Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

Re: ре

Първоначално публикувано от nikolamilchev
            Малко мнението ми ще е оф-топик, но имам усещането,че каквато и кола да покажете в тази тема, все ще е "уникално" грозна", "кичозна" и т.н. Не знам какво трябва да стане за да не говорят по този нелепо несъобразителен начин хората. "Моята кола си е моята кола" - това всеки го знае. Но може би бихме могли да уважаваме повече труда на хората. Тъй като всичко това не се прави за 2 дни, а за да се прави - значи се прави с желание. "Разни хора, разни идеали". Мнение е едно, цинизъм - съвсем друго.
            Tъй де тъй. Разни хора разни идеали. Едни хора имат вкус, изкарват пари от това и са признати на световно равнище за гении, а на други естетичекста им култура се изчерпва с NFS.(Познай кои от тях правят постмарект "тунинга").
            Да уважаваме труда на хората -убаво уважавам го. Просто резултата от този труд е калпав. Пък и "тунингиста" как уважава труда на всичките ония професионалисти дето са се трудили по тая кола? Като намаца колата с неква боя, издуе капака и лепне една пейка, която в момент на възхищение и самодоволство нарича с гръмкото "антикрило". Къде отива идеята на колата къде са плавните линии? Няма значение важното е решетката отпред да е на макс... Айде мерси.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

re

Май забравяш, че говориш за чужда кола. Естествено, че ще прави с нея каквото поиска. Тя си е негова - ако ще и емблема на Татра да и сложи. И стига с това NFS, защото е все едно да правиш ВиК инсталации и аз да ти се мотивирам постоянно със "Супер Марио". Моля.
              Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

Пловдивската 156 кефи

Comment

Всички 156-ци са хубави. Според мен колкото по-малко я пипа човек (да я тунингова ) толкова е по хубава.
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Re: re

Първоначално публикувано от nikolamilchev
                    Май забравяш, че говориш за чужда кола. Естествено, че ще прави с нея каквото поиска. Тя си е негова - ако ще и емблема на Татра да и сложи. И стига с това NFS, защото е все едно да правиш ВиК инсталации и аз да ти се мотивирам постоянно със "Супер Марио". Моля.
                    Примера за ВиК ми хареса. Аз никъде не пиша, че не може да си прави с колата квото си ще. Казвам че не е красиво, не седи добре, не и подхожда, по зле е от оригинала .... и т.н... и че е подигрвака с марката. Само тези няколко нещица са....

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                      О БОЖЕ!!!!!
                      Дракони на седалката???ъъъъъъъъ........валериан?
                      и волана и той е пернишки
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

ае кви сте такива комунисти е! нашето си е най-хубаво,другото не се приема,добре.поне не плюйте тъка.къде са отишли плавните линии,ами то аман от плавни линии бе брат се тря да има някой по различен.
                        апък аз лично не мисля,че алфата без да се пипне е чак толкова красива... (лично мнение,не искам да споря или да се карам с никой ама се уляхте)
                        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin
                          ае кви сте такива комунисти е! нашето си е най-хубаво,другото не се приема,добре.поне не плюйте тъка.къде са отишли плавните линии,ами то аман от плавни линии бе брат се тря да има някой по различен.
                          апък аз лично не мисля,че алфата без да се пипне е чак толкова красива... (лично мнение,не искам да споря или да се карам с никой ама се уляхте)
                          Да изреждам ли коли без плавни линии. Сигурен съм че няма ти аресат
                          Пък и различен не е равно на красив, сполучилив и т.н... Айде стига писане от мене...

Comment

мен ей тази много ме радва ... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

Comment

[quote="nightfoxhu"]мен ей тази много ме радва ... Леле човек тая 156-ца като я видя и направоми се къса сърцето от кеф

Comment

a na men moita mnogo si mi haresva daite mnenie i via sory za pisaneto na latinica ama nema nacin

Comment

Working...
                                X